• None

 • Online Autoveilingen

 • Transparant

 • Eenvoudig


KOOPT U AUTO’S IN? AUTOPROFF IS ER VOOR U


Auto’s inkopen en verkopen. Is dat uw vak? Dan opereert u waarschijnlijk steeds vaker internationaal en vooral online. Daarom is AUTOproff opgericht. AUTOproff is de eenvoudigste en meest transparante manier om B2B gebruikte auto’s te kopen. We zijn u graag van dienst.
Op AUTOproff bieden autodealers en fleetowners hun gebruikte auto’s aan. Het grootste aanbod komt momenteel uit Duitsland en Denemarken. Alle professionele Nederlandse autohandelaren kunnen zich aanmelden om auto’s te kopen.

OVER AUTOPROFF

AUTOproff is een Deens bedrijf, opgericht in 2013. Het unieke online veilingplatform van AUTOproff is inmiddels actief in Denemarken, Duitsland, Nederland en Slovenië. Andere landen volgen. In 2018 wisselden bijna 50.000 auto’s via AUTOproff van eigenaar.

ONZE MISSIE

Onze missie: de handel tussen professionele autobedrijven in Europa optimaliseren. Daarvoor hebben we het best denkbare open veilingplatform ontwikkeld. Geen half werk dus.

Waarom AUTOproff?

AUTOproff staat voor eenvoud, openheid en samenwerking. Daardoor is AUTOproff anders dan andere online autoveilingen. Met de AUTOproff app kunt u binnen vijf minuten auto’s aanbieden. Koper en verkoper communiceren direct met elkaar. Een uniek concept! Ook uniek: AUTOproff kent geen opgeld.

OPEN PLATFORM = TEVREDEN GEBRUIKER

Het veilingplatform van AUTOproff is open, veilig, toegankelijk en transparant. Dat is prettig voor kopers en verkopers.

ONS TEAM


Bij AUTOproff werken professionele mensen met een schat aan ervaring in de autobranche. We staan altijd voor u klaar.

Tel. +31 38 2009591
egge@autoproff.nl

Egge Selles

Country Manager

Cijfers en kengetallen


Aantal auto’s in veiling 844 Auto's
Totaal hoogste biedingen 43689250 DKK
Aantal biedingen i de veiling 2902 Bod
Aantal onlinegebruikers 344 Gebruikers
Auto's Totaal hoogste biedingen Aantal biedingen i de veiling Aantal onlinegebruikers Auto's DKK Bod Gebruikers

Wat bieden we?


AUTOproff biedt een volledig dienstenpakket. Onze klanten hebben de mogelijkheid om hun voertuigen aan te bieden via de AUTOproff-website en via de AUTOproff-app. AUTOproff werkt ook als een full-service provider. Onze services:

OPEN AUTOVEILINGEN

Het veilingconcept van AUTOproff is open en transparant. Koper en verkoper zien elkaars gegevens en kunnen direct met elkaar communiceren en handelen. AUTOproff is hiermee de eerste in de markt. Iedere bieder op de veiling ziet wie de aanbieder is en de aanbieder ziet wie zijn Continue Reading..

Lage kosten

AUTOproff werkt met abonnementen, waardoor de kosten per transactie laag kunnen zijn. De koper betaalt geen opgeld en de verkoper betaalt slechts 20 tot 50 euro per transactie.

Aanvullende diensten

Transport - Na afloop van de veiling kan de koper het transport van de auto door AUTOproff laten organiseren. In samenwerking met diverse Europese transporteurs biedt AUTOproff betaalbare transporten aan. Continue Reading..

Besloten autoveilingen

AUTOproff biedt de mogelijkheid om in een eigen, besloten veilingomgeving auto’s aan te bieden aan een specifieke groep relaties. De aanbieder selecteert in dit geval de partijen die deelnemen aan deze besloten veilingen.

Abonnement en prijzen


STANDARD

ONBEPERKT AUTO’S KOPEN

€ 35
 • PRIJS PER GEBRUIKER PER MAAND
 • ONBEPERKT KOPEN VAN AUTOS (GEEN KOPERKOSTEN)
 • VERKOOP VAN AUTOS (25,00 EURO PER AANGEBODEN AUTO)
 • EENVOUDIGE FUNCTIONALITEIT ZONDER STATISTIKEN

PREMIUM

VOLLEDIGE TOEGANG

€ 165
 • PRIJS PER MAAND PER GEBRUIKER
 • ONBEPERKT KOPEN VAN AUTOS (GEEN KOPERSKOSTEN)
 • VERKOOP VAN AUTOS (25,00 EURO PER AANGEBODEN AUTO)
 • TOEGANG TOT STATISTIKEN

FLAT RATE

ONBEPERKT GEBRUIK

€ 1000
 • PRIJS PER MAAND PER VESTIGING
 • ONBEPERKT AUTO’S KOPEN EN VERKOPEN
 • ONBEPERKT AANTAL GEBRUIKERS
 • TOEGANG TO STATISTIEKEN

KLANT WORDEN


Alle professionele Nederlandse autobedrijven met RDW-registratie kunnen zich aanmelden bij AUTOproff. Aanmelden doet u door het invullen van de velden hieronder. Na ontvangst van uw gegevens neemt AUTOproff contact met u op. Heeft u vragen, laat het ons weten. We staan u graag te woord.

Contact


Möchten Sie mehr über AUTOproff und über unsere Produkte erfahren? Dann zögern Sie nicht, sich mit uns jederzeit in Verbindung zu setzen.

Willemsvaart 16B, 8019 AB Zwolle
Nederland
+31 38 2009500
nlinfo@autoproff.nl
http://autoproff.nl/wp-content/themes/floyd-child

Become a customer


Danke Nachricht gesendet.
Fehler! Bitte bestätigen Sie Ihre Felder.
Bitnami