• voor proffesionals

 • online autohandel


OVER AUTOproff


Welkom bij AUTOproff, de eenvoudigste en transparantste manier van online B2B auto veilen. AUTOproff is een B2B autoveilingplatform voor de gebruikte autohandel. Op AUTOproff worden auto’s aangeboden door autodealers en fleetowners uit Duitsland en Denemarken. Alle professionele Nederlandse autohandelaren zich kunnen aanmelden om deze auto’s te kopen.

WIE ZIJN WIJ?

AUTOproff is opgericht in 2013 in Denemarken en is actief in Denemarken, Duitsland, Nederland en Slovenië. In 2018 werden bijna 50.000 auto’s via AUTOproff verkocht.

ONZE MISSIE

Onze missie is het beste open autoveilplatform te maken om de handel in auto’s tussen professionele spelers in Europa te optimaliseren.

WAT IS AUTOPROFF?

AUTOproff is een online B2B autoveilingplatform, maar geen gewone, AUTOproff is anders. Wij geloven in eenvoud, openheid en samenwerking. Aanbieden van auto’s kan in 5 minuten middels de AUTOproff App. Koper en verkoper kunnen gedurende het gehele proces met elkaar communiceren en er wordt geen opgeld in rekening gebracht. Dit is een uniek concept!

EEN OPEN SYSTEM = TEVREDEN GEBRUIKERS

AUTOproff focust zich op het creëren van een open en veilig online veilingplatform waar transparantie ervoor zorgt dat zowel de koper als de verkoper het open, toegankelijke systeem graag gebruiken.

ONS TEAM


Ons team bestaat uit professionals met veel ervaring in de autobranche. We staan altijd voor u klaar.

Tel. +31 38 2009591
egge@autoproff.nl

Egge Selles

Country Manager

Onze cijfers en kengetallen


Aantal auto’s in veiling 843 Veilingen
Totaal actueel hoogste biedingen 36257700 DKK
Biedingen in lopende veilingen 925 Bod
Aantal gebruikers online nu 0 Gebruikers
Veilingen Totaal actueel hoogste biedingen Biedingen in lopende veilingen Aantal gebruikers online nu Veilingen DKK Bod Gebruikers

Producten en diensten


AUTOproff biedt een volledig dienstenpakket. Onze klanten hebben de mogelijkheid om hun voertuigen aan te bieden via de AUTOproff-website en via de AUTOproff-app. AUTOproff werkt ook als een full-service provider. We halen uw voertuig op, bereiden deze professioneel voor en plaatsen uw voertuig in de veiling. Hieronder vindt u een overzicht van onze services:

OPEN AUTOVEILINGEN

AUTOproff biedt en een baanbrekend nieuw veilingconcept dat volledig open en transparant is. Koper en verkoper kunnen elkaars gegevens zien en onderling communiceren en auto’s kopen zonder kosten.Continue Reading..

Veilige documentenverzending

Koopt u een auto bij een buitenlandse verkoper, dan bieden wij u een veilige verzendservice van de voertuigdocumenten. Samen met UPS hebben we hier een passende oplossing voor ontwikkeld.

VEILIGE BETAALSERVICE

Als u zaken doet met AUTOproff, bieden wij zowel de koper als de verkoper onze veilige betaalservice PAYproff aan. Het aankoopbedrag wordt op een rekening derdengelden gestort totdat het voertuig is geleverd en goedgekeurd. Dit betekent dat het zowel voor de koper als voor de verkoper veilig is om zaken te doen met AUTOproff.

TRANSPORT

In samenwerking met diverse Europese transporteurs biedt AUTOproff betaalbare transporten voor verkochte auto’s. Zakendoen op AUTOproff is dus makkelijk en snel en veilig, waardoor u zich kunt richten op uw corebusiness.

Abonnement en prijzen


STANDARD

ONBEPERKT AUTO’S KOPEN

€ 35
 • PRIJS PER GEBRUIKER PER MAAND
 • ONBEPERKT KOPEN VAN AUTO’S (ZONDER KOPERSKOSTEN)
 • VERKOOP VAN AUTO’S (25,00 EURO)
 • GEEN TOEGANG TOT STATISTIEKEN

PREMIUM

VOLLEDIGE TOEGANG

€ 165
 • PRIJS PER MAAND PER GEBRUIKER
 • ONBEPERKT KOPEN VAN AUTO’S (ZONDER KOPERSKOSTEN)
 • VERKOOP VAN AUTO’S (25,00 EURO)
 • TOEGANG TOT STATISTIEKEN

FLAT RATE

ONBEPERKT GEBRUIK

€ 1000
 • PRIJS PER MAAND PER VESTIGING
 • ONBEPERKT AUTO’S KOPEN EN VERKOPEN
 • ONBEPERKT AANTAL GEBRUIKERS
 • TOEGANG TO STATISTIEKEN

KLANT WORDEN


Alle professionele Nederlandse autobedrijven met RDW registratie kunnen zich aanmelden bij AUTOproff. Vul de velden hieronder in om uw aanvraag te doen.  Zodra we uw informatie hebben ontvangen nemen we contact met u op. Heeft u eerst nog vragen neem dan gerust contact met ons op, we staan u graag te woord.

CONTACT


Wilt u meer weten over AUTOproff en wat wij u kunnen bieden, neem dan contact met ons op.

Willemsvaart 16B, 8019 AB
Zwolle Nederland
+31 38 200 95 00
infonl@autoproff.nl
http://autoproff.nl/wp-content/themes/floyd-child

Become a customer


Danke Bericht verzonden.
Fehler! Bevestig uw velden.
Bitnami