OPEN AUTOVEILINGEN


AUTOproff biedt en een baanbrekend nieuw veilingconcept dat volledig open en transparant is. Koper en verkoper kunnen elkaars gegevens zien en onderling communiceren en auto’s kopen zonder kosten.

Als eerste in de markt biedt AUTOproff dit complete open veilingconcept; een bieder op de veiling kan zien wie de aanbieder van de auto en de aanbieder kan volgen wie de bieders op zijn auto zijn. Deze transparantie zorgt voor een hoog verkooppercentage doordat koper en verkoper direct contact hebben. Als een voertuig tijdens de veiling niet verkocht wordt, kunnen aanbieder en bieder contact leggen om toch tot overeenstemming te komen.

AUTOproff werkt met abonnementen waardoor de kosten per transactie laag kunnen zijn. Aan de koper wordt geen opgeld in rekening gebracht, de verkoper betaald tussen de 20 en 50 euro per transactie.

Na afloop van de veiling kan de koper kiezen uit een aantal aanvullende diensten waaronder het transport van de auto naar zijn adres. Het transporttarief wordt bij aanbod van de auto al vermeld.

De koper kan ook gebruik maken van onze veilige betaalservice PAYproff. Het aankoopbedrag wordt op een derdenrekening gestort en wordt pas vrijgegeven als beide partijen overeenkomen dat het voertuig is geleverd en goedgekeurd.

Bitnami